Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella prou gran perquè hi càpiguen bé totes les mongetes, sofregiu a foc lent amb un raig d’oli la part blanca d’un porro tallat menut.
  2. Heu de procurar que no es cremi el porro; per tant, a mitja cocció, quan hagin passat uns 5 min, hi poseu els ceps nets i tallats a daus, l’all picat, els daus de pernil i l’orenga, apugeu el foc i aneu-ho sacsejant fins que estiguin cuits, uns 5 min.
  3. S’han de coure fins que els ceps perdin l’aigua, saleu-los i afegiu-hi les mongetes.
  4. Afegiu-hi oli perquè ajudi a torrar les mongetes i salteu el conjunt a foc mitjà fins que les mongetes quedin rosses i tot el conjunt quedi amalgamat. Tasteu-ho i, si cal, afegiu-hi sal i pebre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

06 mar

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 247

CIGRONS! ENERGIA VEGETAL

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Jan Fargas

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto