Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Tempereu el foie gras i deixeu-lo a temperatura ambient 1 h.
  2. Elimineu-ne les venes que pugui contenir i disposeu els trossos de foie gras sobre un drap de cuina.
  3. Salpebreu-ho i escampeu-hi el sucre.
  4. Introduïu el foie gras a la Thermomix i tritureu-ho amb els licors 5 min a baixa velocitat (si el foie gras està massa fred, podeu donar-li una mica de temperatura fins a obtenir una mousse lleugera i homogènia). En cas de no disposar de Thermomix, deixeu que el foie gras agafi temperatura ambient i tritureu-ho pausadament amb un robot de cuina o batedora fins a obtenir una crema ben llisa en què tots els ingredients es fonguin fins a aconseguir una pasta que sigui homogènia.
  5. Ompliu-ne una màniga pastissera i deixeu-la refredar a la nevera.
  6. Amb un motlle metàl·lic de 2 cm de diàmetre, talleu el pa de motlle i enforneu-ho a 180 ºC, fins que es torri, 4-5 minuts.
  7. Serviu la mousse de foie gras sobre el pa enfornat i culmineu-ho amb unes escates de sal i unes gotes de vinagre balsàmic o, si ho preferiu, d’oli dolç.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto