Troba la teva recepta

Des que em van regalar la subscripció al CUINA tinc ganes de triar una recepta de cada mes per fer-la i penjar-la al blog. Fins ara, per diferents motius, encara no ho havia pogut fer… De manera que començo ara, abans no se m’acabi la subscripció i ja no hi sigui a temps… A veure si els propers mesos continuo amb aquesta proposta.

He introduït alguns canvis a la recepta original en les quantitats, en els ingredients i en la base de la mousse: he substituït l’aigua i el suc de llimona per suc de poma; he fet la meitat de quantitat (m’han sortit 4 racions generoses) i hi he posat una base de galetes esmicolades. La recepta l’escric tal com l’he fet jo.

Preparació

  1. Si feu la base, esmicoleu les galetes, afegiu-hi un rajolí de llet i barregeu-ho fins que quedi una massa homogènia i compacta. Repartiu-la bé per la base de tots els motlles.
  2. Poseu en remull la gelatina amb aigua freda. Escalfeu al microones una part del suc i dissoleu-hi la gelatina. Barregeu la resta del suc amb el sucre. Afegiu-hi la gelatina fosa i barregeu-ho bé. Afegiu-hi la poma ratllada. Incorporeu-hi amb suavitat la nata muntada i repartiu-ho pels motlles.
  3. Reserveu la mousse a la nevera fins que qualli. Desemmotlleu-la i decoreu-la amb una mica de coulis de gerds.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 ago

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

16 ago

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

17 ago

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

18 ago

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto