Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Si feu la base, esmicoleu les galetes, afegiu-hi un rajolí de llet i barregeu-ho fins que quedi una massa homogènia i compacta. Repartiu-la bé per la base de tots els motlles.
  2. Poseu en remull la gelatina amb aigua freda. Escalfeu al microones una part del suc i dissoleu-hi la gelatina. Barregeu la resta del suc amb el sucre. Afegiu-hi la gelatina fosa i barregeu-ho bé. Afegiu-hi la poma ratllada. Incorporeu-hi amb suavitat la nata muntada i repartiu-ho pels motlles.
  3. Reserveu la mousse a la nevera fins que qualli. Desemmotlleu-la i decoreu-la amb una mica de coulis de gerds.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 261

UN ESTIU PER MENJAR-TE'L

  • Plats del mes
  • Mariano Gonzalvo

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto