Troba la teva recepta

Des que em van regalar la subscripció al CUINA tinc ganes de triar una recepta de cada mes per fer-la i penjar-la al blog. Fins ara, per diferents motius, encara no ho havia pogut fer… De manera que començo ara, abans no se m’acabi la subscripció i ja no hi sigui a temps… A veure si els propers mesos continuo amb aquesta proposta.

He introduït alguns canvis a la recepta original en les quantitats, en els ingredients i en la base de la mousse: he substituït l’aigua i el suc de llimona per suc de poma; he fet la meitat de quantitat (m’han sortit 4 racions generoses) i hi he posat una base de galetes esmicolades. La recepta l’escric tal com l’he fet jo.

Preparació

  1. Si feu la base, esmicoleu les galetes, afegiu-hi un rajolí de llet i barregeu-ho fins que quedi una massa homogènia i compacta. Repartiu-la bé per la base de tots els motlles.
  2. Poseu en remull la gelatina amb aigua freda. Escalfeu al microones una part del suc i dissoleu-hi la gelatina. Barregeu la resta del suc amb el sucre. Afegiu-hi la gelatina fosa i barregeu-ho bé. Afegiu-hi la poma ratllada. Incorporeu-hi amb suavitat la nata muntada i repartiu-ho pels motlles.
  3. Reserveu la mousse a la nevera fins que qualli. Desemmotlleu-la i decoreu-la amb una mica de coulis de gerds.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

Enotast. Preparem la Castanyada

Passa un matí de dissabte diferent aprenent a apreciar els productes amb DO d’Alella. Els adults podran...

20 oct

Tast de vins i recital de poesia

El restaurant Robert de Nola, a Caldes de Montbui, organitza un tast de vins acompanyat de productes de proximitat...

20 oct

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

29 set - 20 oct

Oktoberfest 2018

Entre el 29 de setembre i el 20 d'octubre, Calella s'omplirà de música, diversió i una oferta gastronòmica...

Portada Cuina 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU!

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Una mirada pròpia de la cuina de muntanya

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto