Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la mousse de safrà: escalfeu el safrà al microones durant 20 s. Amb un morter, tritureu-lo ben fi. 
  2. Hidrateu la gelatina en aigua freda. Barregeu el safrà amb el iogurt grec. Escorreu la gelatina i dissoleu-la amb el rajolí de llet calenta. Barregeu-la amb el iogurt.
  3. Munteu les clares a punt de neu juntament amb el sucre. Incorporeu-les a la barreja anterior.
  4. Repartiu la mousse a les copes de servir i reserveu-les a la nevera unes 4 h.
  5. Per a les galetes de coco: barregeu la farina, el sucre i el coco. Incorporeu-hi la mantega fosa i barregeu-ho. Incorporeu-hi la clara d’ou i barregeu-ho.
  6. Repartiu cullerades de la massa sobre un paper de forn i estireu-les ben fines.
  7. Coeu-les a 190 ºC fins que siguin daurades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: