Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la mousse de safrà: escalfeu el safrà al microones durant 20 s. Amb un morter, tritureu-lo ben fi. 
  2. Hidrateu la gelatina en aigua freda. Barregeu el safrà amb el iogurt grec. Escorreu la gelatina i dissoleu-la amb el rajolí de llet calenta. Barregeu-la amb el iogurt.
  3. Munteu les clares a punt de neu juntament amb el sucre. Incorporeu-les a la barreja anterior.
  4. Repartiu la mousse a les copes de servir i reserveu-les a la nevera unes 4 h.
  5. Per a les galetes de coco: barregeu la farina, el sucre i el coco. Incorporeu-hi la mantega fosa i barregeu-ho. Incorporeu-hi la clara d’ou i barregeu-ho.
  6. Repartiu cullerades de la massa sobre un paper de forn i estireu-les ben fines.
  7. Coeu-les a 190 ºC fins que siguin daurades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

Aquesta setmana

17 abr

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 248

SALSES ORIENTALS. EL PODER DE L'UMAMI

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Janina i Xavi Rutia

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto