Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en remull la gelatina en aigua freda.
  2. Bateu els rovells amb el sucre fins a blanquejar. Escalfeu la llet, aboqueu-la sobre els rovells i torneu-ho al foc fins que comenci a espessir-se, a uns 82 ºC. Afegiu-hi la gelatina escorreguda i dissoleu-la bé. Afegiu-hi el conyac, el torró trossejat, i tritureu-ho amb el túrmix fins que quedi ben fi. Deixeu-ho refredar una mica.
  3. Semimunteu la nata i afegiu-la amb compte a la mescla del torró. Munteu les clares a punt de neu i afegiu-les suaument a la barreja vigilant que no s’abaixin.
  4. Ompliu les copes amb la mousse fins a la meitat, poseu-hi una cullerada de natilla a dins i acabeu-les d’omplir amb la mousse, procurant que no es vegi la xocolata.
  5. Reserveu les copes a la nevera fins que la mousse qualli, decoreu la mousse i serviu-la ben fresqueta de nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: