Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Separeu els rovells de les clares. Si no sabeu com fer-ho, millor demaneu ajuda a un adult.
  2. Bateu les clares a punt de neu amb la meitat del sucre. Reserveu-ho.
  3. Bateu els rovells amb la resta del sucre fins que agafin un to blanquinós i augmentin de volum.
  4. Foneu la mantega i la xocolata al microones, 2 min.
  5. Barregeu la xocolata amb els rovells. Integreu-hi les clares muntades i, quan la barreja hagi perdut temperatura, afegiu-hi la nata muntada amb cura, perquè no s’abaixi.
  6. Poseu-ho a la nevera 2 h perquè es refredi i ja tindreu a punt la mousse. 

El consell

Si voleu donar un toc especial a la mousse, podeu servir-la amb una mica de nata o amb una mica de fruita per sobre. També queda espectacular si hi poseu trossets de fruita seca esmicolada.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 287

L'HORA LILA. UN MENÚ DELICIÓS PER CELEBRAR EL TALENT FEMENÍ

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Casals

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: