Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu la mantega en un bol i foneu-la al microones.
  2. Afegiu-hi el sucre i els ous i bateu-ho enèrgicament.
  3. Incorporeu-hi la nata, l'essència de vainilla i el cacau. Barregeu-ho bé.
  4. Afegiu-hi la farina i barregeu-ho.
  5. Piqueu els M&M's amb la fulla d'un ganivet ample. Es piquen molt fàcilment, només heu d'exercir una mica de pressió posant damunt d'ells la fulla d'un ganivet. Reserveu alguns M&M's sencers per decorar el pastís.
  6. Ompliu les tasses fins a la meitat amb la massa i poseu-hi a sobre uns M&M's trencats. Remeneu-ho amb una cullera. Poseu les tasses d'una en una al microones durant 30 s a 800 W. Traieu-les i ompliu-les amb la resta de la massa. Tireu-hi per sobre la resta de M&M's trencats i remeneu-ho. Torneu-les a posar al microones 30 s més. Traieu la tassa i poseu-hi damunt els M&M's sencers.
  7. Torneu a posar les tasses al microones, aquesta vegada a 600 W durant 45 s.
  8. Deixeu-ho refredar uns minuts abans de degustar-los.

És important que feu els 'mug cakes' d'un en un per controlar millor el punt de cocció. Els temps que dono són aproximats, dependrà de la potència del vostre microones. Feu proves fins a trobar el punt exacte.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 mai

I Ruta del Vi de l'Empordà amb cotxes clàssics

'Apunts Empordà' proposa un maridatge força singular entre cellers de l'Empordà i cotxes d'època....

27 mai

Regimen sanitatis, salut i alimentació a l'edat mitjana

A l’edat mitjana, els metges formats a les universitats consideraven que per preservar l’equilibri...

18-27 mai

Sabor Salou i Gastrotour 2018

Un any més, del 4 al 6 de maig, Salou acull Sabor Salou, la fira gastronòmica per donar a conèixer...

27 mai

El Masnou, terra de mar, amb tast de vins i botifarra d’ou

'El Masnou, terra de mar' és un projecte de recuperació del patrimoni local i de promoció...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto