Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu la mantega en un bol i foneu-la al microones.
  2. Afegiu-hi el sucre i els ous i bateu-ho enèrgicament.
  3. Incorporeu-hi la nata, l'essència de vainilla i el cacau. Barregeu-ho bé.
  4. Afegiu-hi la farina i barregeu-ho.
  5. Piqueu els M&M's amb la fulla d'un ganivet ample. Es piquen molt fàcilment, només heu d'exercir una mica de pressió posant damunt d'ells la fulla d'un ganivet. Reserveu alguns M&M's sencers per decorar el pastís.
  6. Ompliu les tasses fins a la meitat amb la massa i poseu-hi a sobre uns M&M's trencats. Remeneu-ho amb una cullera. Poseu les tasses d'una en una al microones durant 30 s a 800 W. Traieu-les i ompliu-les amb la resta de la massa. Tireu-hi per sobre la resta de M&M's trencats i remeneu-ho. Torneu-les a posar al microones 30 s més. Traieu la tassa i poseu-hi damunt els M&M's sencers.
  7. Torneu a posar les tasses al microones, aquesta vegada a 600 W durant 45 s.
  8. Deixeu-ho refredar uns minuts abans de degustar-los.

És important que feu els 'mug cakes' d'un en un per controlar millor el punt de cocció. Els temps que dono són aproximats, dependrà de la potència del vostre microones. Feu proves fins a trobar el punt exacte.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

28 jun

Subhasta cantada de peix al Masnou

La subhasta cantada de peix és un dels sistemes de comercialització més antics. Els pescadors de...

29 jun

VI Eclipsi de Garnatxa Blanca

La Denominació d'Origen Terra Alta proposa donar la benvinguda a l'estiu amb una experiència gastronòmica...

29 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto