Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Poseu tots els ingredients al vas i programeu 30 segons, velocitat 4, i a continuació 2 min amb el vas tancat, velocitat espiga.
  2. Traieu la massa del vas i guardeu-la en una bossa de plàstic perquè no s'assequi. Deixeu-ho reposar 10-15 min.
  3. Agafeu una porció de massa i esteneu-la molt fina (1 mm de gruix). Talleu-ne una tira de 4-5 cm d'ample i després feu-ne triangles per formar els nachos.
  4. Fregiu els nachos en oli fins que siguin daurats (l'oli no ha d'estar molt calent).
  5. Serviu-ho amb guacamole o formatge fos.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 261

UN ESTIU PER MENJAR-TE'L

  • Plats del mes
  • Mariano Gonzalvo

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto