Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu una olla al foc amb aigua i sal.
  2. Traieu les puntes de les mongetes i, quan l’aigua arrenqui el bull, tireu-les a l’olla. Coeu-les 5 min. Han de quedar cruixents. Traieu-les i refredeu-les amb gel. Escorreu-les i aneu separant les dues parts de la beina.
  3. Escaliveu l’albergínia. Peleu-la, traieu-ne les granes i piqueu-la ben fina.
  4. Peleu les gambes i reserveu-les.
  5. Poseu una paella al foc amb un raig d’oli i, quan sigui calent, tireu-hi els caps de gamba i deixeu-los coure 1 min. Aneu-los aixafant perquè treguin el suc. Apagueu el foc i afegiu-hi un raig d’oli, el vinagre i un polsim de sal. Coleu-ho i reserveu-ho.
  6. Netegeu l’enciam vermell i l’escarola de cabell d’àngel. Escorreu-los bé i esbocineu-los amb els dits.
  7. Al damunt dels plats, poseu-hi un motlle circular i munteu els nius de mongetes. Premeu-los bé. A dins, poseu-hi un fons d'albergínia escalivada. Al costat, feu-hi una amanida amb l'enciam vermell i l'escarola.
  8. A l'hora de servir-ho, salteu les gambes. Deixeu-les al punt. Poseu-les dins del niu. Amaniu-ho amb la vinagreta dels caps de gamba i serviu-ho calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

08 des

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

08 des

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

18 nov - 08 des

XV Jornades gastronòmiques del 'Txuletón'

A partir del 18 de novembre el grup Sagradi Cocineros Vascos ofereix tres setmanes de jornades del 'txuletón',...

21 nov - 08 des

II Quinto Tapa Corbera

Del 21 de novembre al 8 de desembre, les barres dels bars i restaurants de Corbera de Llobregat s’ompliran...

Portada 234 Neta

SNACKS DE NADAL PER COMENÇAR BÉ EL GRAN DINAR DE L'ANY

  • Més enllà de Sant Esteve
  • Quan no canviar és l'opció transgressora

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto