Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Hidrateu les fulles de gelatina en aigua freda.
  2. Barregeu el sucre en pols, la Maizena i el te matxa. Escampeu-ne la meitat per tota la superfície d'una safata plana gran. Reserveu-la.
  3. Poseu l'isomalt, el sucre invertit (1) i l'aigua en un cassó al foc. Quan arribi a 110 ºC, aparteu-ho del foc i afegiu-hi la gelatina escorreguda. Aboqueu-ho sobre el sucre invertit (2) en forma de rajolí, mentre ho aneu muntant amb unes varetes elèctriques.
  4. Munteu-ho fins que quedi ben esponjós. Afegiu-hi el iogurt en pols i, ràpidament, poseu-ho dins d'una mànega de pastisseria.
  5. Formeu tires llargues de la massa sobre la safata que heu reservat. Escampeu-hi per sobre la resta de la barreja de Maizena, sucre i te matxa.
  6. Amb l'ajut d'unes tisores, talleu les tires a trossets més petits, de la mida que vulgueu.
  7. Espolseu els núvols de l'excedent de pols i reserveu-los ben tancats fins al moment de consumir-los.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: