Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Hidrateu les fulles de gelatina en aigua freda.
  2. Barregeu el sucre en pols, la Maizena i el te matxa. Escampeu-ne la meitat per tota la superfície d'una safata plana gran. Reserveu-la.
  3. Poseu l'isomalt, el sucre invertit (1) i l'aigua en un cassó al foc. Quan arribi a 110 ºC, aparteu-ho del foc i afegiu-hi la gelatina escorreguda. Aboqueu-ho sobre el sucre invertit (2) en forma de rajolí, mentre ho aneu muntant amb unes varetes elèctriques.
  4. Munteu-ho fins que quedi ben esponjós. Afegiu-hi el iogurt en pols i, ràpidament, poseu-ho dins d'una mànega de pastisseria.
  5. Formeu tires llargues de la massa sobre la safata que heu reservat. Escampeu-hi per sobre la resta de la barreja de Maizena, sucre i te matxa.
  6. Amb l'ajut d'unes tisores, talleu les tires a trossets més petits, de la mida que vulgueu.
  7. Espolseu els núvols de l'excedent de pols i reserveu-los ben tancats fins al moment de consumir-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: