Preparació
- Hidrateu les fulles de gelatina en aigua freda.
- Barregeu el sucre en pols, la Maizena i el te matxa. Escampeu-ne la meitat per tota la superfície d'una safata plana gran. Reserveu-la.
- Poseu l'isomalt, el sucre invertit (1) i l'aigua en un cassó al foc. Quan arribi a 110 ºC, aparteu-ho del foc i afegiu-hi la gelatina escorreguda. Aboqueu-ho sobre el sucre invertit (2) en forma de rajolí, mentre ho aneu muntant amb unes varetes elèctriques.
- Munteu-ho fins que quedi ben esponjós. Afegiu-hi el iogurt en pols i, ràpidament, poseu-ho dins d'una mànega de pastisseria.
- Formeu tires llargues de la massa sobre la safata que heu reservat. Escampeu-hi per sobre la resta de la barreja de Maizena, sucre i te matxa.
- Amb l'ajut d'unes tisores, talleu les tires a trossets més petits, de la mida que vulgueu.
- Espolseu els núvols de l'excedent de pols i reserveu-los ben tancats fins al moment de consumir-los.