Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu la nata, la llet i el sucre fins que bulli. Aboqueu-ho sobre els rovells d’ou i remeneu-ho bé. Afegiu-hi la xocolata trossejada i emulsioneu-ho amb el túrmix sense incorporar-hi aire. Filmeu-ho a pell i reserveu-ho a la nevera un mínim de 4 h.
  2. Amb l’ajut d’un corró, aprimeu el pa de motlle. Talleu-lo en rectangles i col·loqueu-los penjant sobre la reixa del forn, per tal de de donar-los la forma. Torreu-ho al forn a 200 ºC fins que siguin daurats. Reserveu-ho.
  3. Col·loqueu una quenelle de cremós de xocolata dins de cada llesca de pa. Amaniu-ho amb oli i sal i serviu-ho al moment.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: