Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Amb un corró, estireu el pa de motlle i talleu-lo en tres tires.
  2. Emboliqueu cada tira en un tub d’acer inoxidable per a pastisseria.
  3. Demaneu ajuda a un adult per posar-los al forn 10 min, a 200 ºC. Quan siguin freds, desemmotlleu-los amb molta cura i reserveu-los.
  4. Foneu la xocolata amb la nata uns segons al microones.
  5. Bateu-ho bé i poseu-ho dins d’una mànega pastissera, un estri amb forma de con amb una boca, que s’omple de crema i serveix per fer decoracions sobre pastissos, abocar massa en motlles... Quan la crema de xocolata hagi agafat una mica de consistència, ompliu-ne els tubs de pa de motlle.
  6. A l’hora de servir aquest pa amb xocolata tan original, poseu-hi unes gotes d’oli d’oliva i flocs de sal.

El consell

  • Si no teniu cons d’acer inoxidable, en comptes de fer aquest pa amb xocolata enrotllat, podeu fer-lo amb forma de coca. Us quedarà igual de bo!
  • Si ho preferiu, en comptes de fer servir xocolata negra podeu fer-ho amb xocolata amb llet.
  • El pa amb xocolata és un berenar típic de tota la vida. En aquesta recepta, el prepareu amb un toc sofisticat i queda espectacular.
  • Sabíeu que, a Girona, els nens mengen pa amb tomàquet i xocolata? És boníssim! Si us agrada, proveu d’afegir a la recepta uns dauets de tomàquet fresc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

18 set

La Verema del Cava

Nou cellers del Penedès i d’Alella s’han unit per celebrar la 5a edició de la Verema del...

18 set

La Verema del Cava

Nou cellers del Penedès i d’Alella s’han unit per celebrar la 5a edició de la Verema del...

19 set

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

20 set

Tastos al celler Albet i Noya

Els diumenges d’agost i setembre, el celler ofereix Tastos Varietals on cada dia es tractarà una...

Portada Cuina 242

BOJOS PER LES CROQUETES!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Anna Payet

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto