Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al pa de pessic: munteu el sucre amb els ous. Incorporeu-hi la farina i, per acabar, els gerds. Coeu-ho en motlles a 180 ºC durant 15 min. Deixeu refredar el pa de pessic i talleu-lo en rectangles.
  2. Per a l'orxata: renteu la xufla i deixeu-la en remull. Espereu al dia següent per escórrer-la i barrejar-la amb aigua mineral. Tot seguit, triturareu-la juntament amb el sucre i la canyella. Per acabar, passeu-la per un colador ben fi i la deixeu-la a la nevera perquè estigui ben freda.
  3. Muntatge: col·loqueu un tall del pa de pessic a la base d'un. Poseu al damunt el sorbet de fruits vermells i uns gerds al voltant. A taula; serviu l'orxata ben freda amb una gerreta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: