Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema de cacau: bulliu la llet juntament amb la nata, el cacau i el sucre durant 5 min. Retireu-ho i afegiu-hi la gelatina, prèviament hidratada en aigua freda. Refrigereu-ho.
  2. Per al cremós de xocolata: poseu a bullir la nata i el sucre. Retireu-ho i dissoleu-hi la cobertura i els fulls de gelatina. Afegiu-hi la nata semimuntada.
  3. Per a la galeta de fajol: engruneu amb els dits tots els ingredients sòlids de la recepta. Amb la mantega, feu les galetes com boles i poseu-les a coure a 170 ºC durant 7 min, aproximadament.
  4. Muntatge: poseu els quatre elements —gelat de cacau, gelat d’avellana, crema de cacau, cremós de xocolata i la galeta— sobre un plat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: