Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema de cacau: bulliu la llet juntament amb la nata, el cacau i el sucre durant 5 min. Retireu-ho i afegiu-hi la gelatina, prèviament hidratada en aigua freda. Refrigereu-ho.
  2. Per al cremós de xocolata: poseu a bullir la nata i el sucre. Retireu-ho i dissoleu-hi la cobertura i els fulls de gelatina. Afegiu-hi la nata semimuntada.
  3. Per a la galeta de fajol: engruneu amb els dits tots els ingredients sòlids de la recepta. Amb la mantega, feu les galetes com boles i poseu-les a coure a 170 ºC durant 7 min, aproximadament.
  4. Muntatge: poseu els quatre elements —gelat de cacau, gelat d’avellana, crema de cacau, cremós de xocolata i la galeta— sobre un plat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: