Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu els pinyols dels dàtils remullats. Tritureu-los amb un petit raig d'aigua.
  2. Abans que la patata, el moniato i la carbassa es refredin del tot, passeu-los pel passapuré i barregeu la pasta de dàtils i la farina d'ametlla fins a obtenir una massa homogènia.
  3. Reserveu-ho a la nevera perquè s'endureixi una mica.
  4. Quan la massa estigui freda i compacta, feu-ne boles de 20 g. Arrebosseu-les amb pinyons.
  5. Escalfeu una mica de mel al bany maria perquè estigui fluïda i pinteu els panellets amb la mel. Poseu-los en una safata de forn.
  6. Coeu-los al forn a 180 ºC, 5-7 min, fins que agafin color. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 275

EL NADAL A LES TEVES MANS

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Francesc Fortí i Francina Suriñach

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto