Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu, 3-4 min, la farina, la sal, l’ou, la vainilla, l’aigua, la llet, la pela i la matafaluga. 
  2. Afegiu-hi el llevat esmicolat, el sucre i la mantega pomada. Remeneu-ho 10 min.
  3. Formeu una bola amb la massa. Enfarineu-la, tapeu-la i deixeu-la dins el forn apagat, 1 h.
  4. Estireu-la i feu un rectangle de 25 x 15 cm. Escampeu-hi la xocolata, la canyella, la pera trossejada, el sucre i les ametlles laminades. Pressioneu-ho i enrotlleu-ho com un cilindre.
  5. Talleu-ne porcions de 3-4 cm. Pinteu-les amb la meitat de la llet i el sucre de llustre. Poseu cada porció en un motlle per a magdalenes i deixeu-les reposar 45 min.
  6. Poseu-ho al forn, a 190 ºC, 20-25 min. Pinteu-ho amb llet i sucre i deixeu-los refredar. 

Aquesta recepta va guanyar l'edició 2014 del Concurs de Receptes Bonpreu-Esclat. Presenta-hi la teva i aquest any guanya tu!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: