Preparació
- Barregeu, 3-4 min, la farina, la sal, l’ou, la vainilla, l’aigua, la llet, la pela i la matafaluga.
- Afegiu-hi el llevat esmicolat, el sucre i la mantega pomada. Remeneu-ho 10 min.
- Formeu una bola amb la massa. Enfarineu-la, tapeu-la i deixeu-la dins el forn apagat, 1 h.
- Estireu-la i feu un rectangle de 25 x 15 cm. Escampeu-hi la xocolata, la canyella, la pera trossejada, el sucre i les ametlles laminades. Pressioneu-ho i enrotlleu-ho com un cilindre.
- Talleu-ne porcions de 3-4 cm. Pinteu-les amb la meitat de la llet i el sucre de llustre. Poseu cada porció en un motlle per a magdalenes i deixeu-les reposar 45 min.
- Poseu-ho al forn, a 190 ºC, 20-25 min. Pinteu-ho amb llet i sucre i deixeu-los refredar.
Aquesta recepta va guanyar l'edició 2014 del Concurs de Receptes Bonpreu-Esclat. Presenta-hi la teva i aquest any guanya tu!