Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un bol, barregeu l’aigua calenta, el llevat i una cullerada de farina. Tapeu-ho amb un drap i deixeu-ho reposar un mínim de 30 min.
  2. Afegiu-hi una mica de sal, el sucre, la llet de soja, la resta de la farina i tota la fruita deshidratada amb la ratlladura de pela i les baies de goji,, i remeneu-ho constantment.
  3. Aboqueu la massa sobre una superfície enfarinada i, lentament, afegiu-hi la mantega estovada. Deixeu reposar la massa tapada 2 h.
  4. Poseu la massa en un recipient alt i feu-ho coure al forn, a 180 ºC, 30 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: