Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Poseu els fulls de gelatina a hidratar en un recipient amb aigua freda i guardeu-los a la nevera. És molt important que feu servir aigua freda, perquè si no es fonen.
  2. Obriu el canonet de vainilla longitudinalment i rasqueu-ne les llavors.
  3. Poseu la nata, la llet i el sucre en un cassó i aboqueu-hi les llavors de vainilla. Demaneu ajuda a un adult per bullir tot el conjunt, durant 2 min.
  4. Escorreu bé les fulles de gelatina i incorporeu-les a la barreja de llet, quan encara sigui calenta.
  5. Aboqueu la barreja de nata, llet, sucre i vainilla en vasets transparents i deixeu-los quallar a la nevera.
  6. Al moment de servir-los, afegiu-hi la melmelada de maduixa. 

Més receptes amb Fruita

La pera (DOP Pera de Lleida) Sense
gluten

La pera (DOP Pera de Lleida)

Per L'Estel de la Mercè (Lleida)

Guacamole Oaxaca Ràpida i senzilla

Guacamole Oaxaca

Per Joan Bagur (Oaxaca)

20 minuts

Flam de coco d'Acapulco Ràpida i senzilla

Flam de coco d'Acapulco

Per Joan Bagur (Oaxaca)

25 minuts

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

25 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

26 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

27 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto