Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en remull la gelatina en aigua freda.
  2. Escalfeu la llet amb el sucre i foneu-hi la gelatina escorreguda.
  3. Incorporeu-hi la resta d’ingredients i tritureu-ho ben fi amb el túrmix.
  4. Repartiu-ho en motlles i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  5. Si els motlles són de silicona, va molt bé posar la pannacotta una estona al congelador, així es desemmotlla més fàcilment.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: