Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu l'aigua amb sucre, la mel, les espècies, les peles de cítrics i la sal. Deixeu-ho bullir 2 min, apagueu el foc i deixeu-ho reposar fins que estigui fred.
  2. Barregeu-ho amb la farina tamisada amb l'impulsor i el bicarbonat
  3. Foneu la mantega i incorporeu-la-hi.
  4. Refrigereu-ho, en un recipient tapat, 6 h.
  5. Poseu-ho en un motlle untat i coeu-ho al forn a 180 ºC, 40 min.
  6. Quan el traieu del forn, poseu-hi un paper sulfurat al damunt i gireu-lo perquè es desemmotlli. Deixeu-lo refredar 10 min de cap per avall perquè quedi pla.
  7. Poseu-lo en una safata o un plat, i unteu-lo amb el iogurt. Acabeu-lo amb mitges figues, gerds i pols de canyella.

CONSELLS

Us recomanem utilitzar un iogurt ben cremós, com el de Mas Marcè, de Siurana d'Empordà o un recuit de drap d'ovella ripollesa. A més, trieu bé les espècies, ja que definiran el sabor del pa. Si hi poseu mel de bruc, us donarà un toc amarg. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto