Troba la teva recepta

Preparació

  1. Escalfeu l'aigua amb sucre, la mel, les espècies, les peles de cítrics i la sal. Deixeu-ho bullir 2 min, apagueu el foc i deixeu-ho reposar fins que estigui fred.
  2. Barregeu-ho amb la farina tamisada amb l'impulsor i el bicarbonat
  3. Foneu la mantega i incorporeu-la-hi.
  4. Refrigereu-ho, en un recipient tapat, 6 h.
  5. Poseu-ho en un motlle untat i coeu-ho al forn a 180 ºC, 40 min.
  6. Quan el traieu del forn, poseu-hi un paper sulfurat al damunt i gireu-lo perquè es desemmotlli. Deixeu-lo refredar 10 min de cap per avall perquè quedi pla.
  7. Poseu-lo en una safata o un plat, i unteu-lo amb el iogurt. Acabeu-lo amb mitges figues, gerds i pols de canyella.

CONSELLS

Us recomanem utilitzar un iogurt ben cremós, com el de Mas Marcè, de Siurana d'Empordà o un recuit de drap d'ovella ripollesa. A més, trieu bé les espècies, ja que definiran el sabor del pa. Si hi poseu mel de bruc, us donarà un toc amarg. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

17 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

18 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto