Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu l'aigua amb sucre, la mel, les espècies, les peles de cítrics i la sal. Deixeu-ho bullir 2 min, apagueu el foc i deixeu-ho reposar fins que estigui fred.
  2. Barregeu-ho amb la farina tamisada amb l'impulsor i el bicarbonat
  3. Foneu la mantega i incorporeu-la-hi.
  4. Refrigereu-ho, en un recipient tapat, 6 h.
  5. Poseu-ho en un motlle untat i coeu-ho al forn a 180 ºC, 40 min.
  6. Quan el traieu del forn, poseu-hi un paper sulfurat al damunt i gireu-lo perquè es desemmotlli. Deixeu-lo refredar 10 min de cap per avall perquè quedi pla.
  7. Poseu-lo en una safata o un plat, i unteu-lo amb el iogurt. Acabeu-lo amb mitges figues, gerds i pols de canyella.

CONSELLS

Us recomanem utilitzar un iogurt ben cremós, com el de Mas Marcè, de Siurana d'Empordà o un recuit de drap d'ovella ripollesa. A més, trieu bé les espècies, ja que definiran el sabor del pa. Si hi poseu mel de bruc, us donarà un toc amarg. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: