Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al massapà: barregeu el sucre amb l’ametlla. Afegiu-hi la nata i barregeu-ho fins a obtenir una massa uniforme. Reserveu-ho a la nevera unes hores.
  2. Per a la pasta cigarrette: barregeu la mantega fosa (però freda) amb el sucre i les clares d’ou. Incorporeu-hi la farina i deixeu-la reposar a la nevera uns 10 min.
  3. Sobre un paper de forn, estireu cullerades de la massa, de manera que quedi el més fina possible i de forma rectangular.
  4. Coeu-ho a 200 ºC uns 5 min, fins que les vores comencin a agafar color. Traieu-ho del forn i, ràpidament abans que es refredi, enrotlleu la massa en forma de caneló. Just al moment de servir-ho, farciu els canelons amb el massapà.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

30 gen

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 246

SOPES!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Albert Boronat Miró

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto