Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Un pastís sucós i saborós per acabar bé un àpat, o per acompanyar el cafè o te en els esmorzars o berenars nadalencs.

Preparació

  1. Barregeu bé els ingredients secs en un bol.
  2. En un altre bol, barregeu-hi els ingredients humits.
  3. A continuació, combineu tots els ingredients, barrejant-ho molt bé fins que no hi hagi grumolls i quedi una massa homogènia.
  4. Aboqueu la massa en un motlle greixat. Cobriu-ho amb rodanxes de les pomes i les làmines d'ametlla.
  5. Coeu-ho al forn calent 45 min a 175 ºC.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: