Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el pa de pessic i farciu-lo amb la melmelada. Col·loqueu-lo al fons d’un motlle desemmotllable.
  2. Prepareu el flam seguint les instruccions, deixeu-lo refredar un mica i aboqueu-lo sobre el pa de pessic. Reserveu-lo a la nevera unes dues hores fins que qualli.
  3. Descongeleu les fruites del bosc i repartiu-les per sobre la capa de flam.
  4. Prepareu la gelatina amb l’aigua seguint les instruccions i aboqueu-la sobre les fruites del bosc.
  5. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli, millor d’un dia per l’altre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 270

TORNEM A LA TERRA. RECONNECTEM AMB LES ARRELS!

  • Les últimes notícies per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto