Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Bateu el formatge mascarpone o tipus Philadelphia amb la nata líquida i el sucre. Si no sabeu fer anar el túrmix, millor que demaneu ajuda a un adult. Us ha de quedar una barreja amb una textura cremosa.
  2. Aixafeu la meitat de les maduixes amb una forquilla.
  3. Poseu les maduixes aixafades a la base de la copa. A sobre, poseu-hi les galetes trencades.
  4. Talleu la resta de maduixes a dauets i poseu-los sobre les galetes.
  5. Continueu-ho amb la crema de formatge.
  6. Per acabar, només queda posar-hi per sobre la melmelada de maduixa i ja ho podeu servir, ben fresquet.

El consell

  • La fórmula per preparar una melmelada casolana amb qualsevol fruita –excepte amb síndria o meló, ja que contenen molta més aigua i les quantitats varien– és molt senzilla. Només cal posar la meitat del pes de la fruita en sucre i el suc d’una llimona. Coeu-ho a foc mitjà 30 min o fins que el suc de la melmelada quedi pres en un plat.
  • Aquesta recepta també queda boníssima si la feu amb fruites del bosc. Proveu de posar-hi móres, gerds, nabius... Us quedaran unes postres delicioses!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: