Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Bateu el formatge mascarpone o tipus Philadelphia amb la nata líquida i el sucre. Si no sabeu fer anar el túrmix, millor que demaneu ajuda a un adult. Us ha de quedar una barreja amb una textura cremosa.
  2. Aixafeu la meitat de les maduixes amb una forquilla.
  3. Poseu les maduixes aixafades a la base de la copa. A sobre, poseu-hi les galetes trencades.
  4. Talleu la resta de maduixes a dauets i poseu-los sobre les galetes.
  5. Continueu-ho amb la crema de formatge.
  6. Per acabar, només queda posar-hi per sobre la melmelada de maduixa i ja ho podeu servir, ben fresquet.

El consell

  • La fórmula per preparar una melmelada casolana amb qualsevol fruita –excepte amb síndria o meló, ja que contenen molta més aigua i les quantitats varien– és molt senzilla. Només cal posar la meitat del pes de la fruita en sucre i el suc d’una llimona. Coeu-ho a foc mitjà 30 min o fins que el suc de la melmelada quedi pres en un plat.
  • Aquesta recepta també queda boníssima si la feu amb fruites del bosc. Proveu de posar-hi móres, gerds, nabius... Us quedaran unes postres delicioses!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

24 feb

Taller 'Pans de muntanya: quan la necessitat esdevé virtut'

Amb la industrialització de la producció del pa s’han perdut gran part de les varietats de cereals...

24 feb

Viatge gastronòmic per la Xina i el Japó Nou 2020

Els dilluns 10, 17, 24 i 2 de març es durà a terme un conjunt de tallers de cuina asiàtica. A càrrec...

25 feb

Taller 'Cuina de Cambodja Nou' 2020

El 25 de febrer i el 3 i 10 de març, de 20.15 a 21.45 h, el Centre Cívic de la Sagrada Família durà...

25 feb

Taller 'Pastisseria clàssica amb ingredients naturals'

Per menjar dolços tan saludables com sigui possible cal complir diversos requisits: utilitzar ingredients...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto