Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base: barregeu amb les mans tots els ingredients de la pasta brisa i pasteu-ho fins aconseguir una massa homogènia. Feu-ne una bola, emboliqueu-la amb film transparent i reserveu-la a la nevera unes hores. Passat el temps, estireu la massa amb un corró i folreu un motlle de parets altes.
  2. (Opció fàcil: esmicoleu un paquet de galetes maria. Barregeu les galetes amb 100 g de mantega fosa fins aconseguir una massa homogènia. Esteneu la massa pressionant amb els dits fins a folrar tot el motlle)
  3. Per al farcit: separeu els rovells de les clares. Bateu els rovells amb el sucre fins que quedin blanquinosos. Afegiu-hi el formatge, el suc i la ratlladura de llimona. Bateu-ho bé amb unes varetes. A part, munteu les clares a punt de neu i afegiu-les amb suavitat a la mescla anterior. Aboqueu-ho dins el motlle i coeu-ho al forn durant 1 h. Els primers 15 min a 190 ºC, i la resta del temps, a 150 ºC.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: