Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base: barregeu amb les mans tots els ingredients de la pasta brisa i pasteu-ho fins aconseguir una massa homogènia. Feu-ne una bola, emboliqueu-la amb film transparent i reserveu-la a la nevera unes hores. Passat el temps, estireu la massa amb un corró i folreu un motlle de parets altes.
  2. (Opció fàcil: esmicoleu un paquet de galetes maria. Barregeu les galetes amb 100 g de mantega fosa fins aconseguir una massa homogènia. Esteneu la massa pressionant amb els dits fins a folrar tot el motlle)
  3. Per al farcit: separeu els rovells de les clares. Bateu els rovells amb el sucre fins que quedin blanquinosos. Afegiu-hi el formatge, el suc i la ratlladura de llimona. Bateu-ho bé amb unes varetes. A part, munteu les clares a punt de neu i afegiu-les amb suavitat a la mescla anterior. Aboqueu-ho dins el motlle i coeu-ho al forn durant 1 h. Els primers 15 min a 190 ºC, i la resta del temps, a 150 ºC.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 270

TORNEM A LA TERRA. RECONNECTEM AMB LES ARRELS!

  • Les últimes notícies per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto