Troba la teva recepta

Preparació

  1. En un bol, barregeu la farina, el sucre, la sal, la canyella, el bicarbonat i la pols de fornejar.
  2. Peleu, talleu i ratlleu les pastanagues ben fines.
  3. Incorporeu a la primera barreja l’oli de gira-sol, l’aigua, la vainilla, la pastanaga i les nous. Bateu-ho fins a obtenir una massa ben homogènia.
  4. Poseu la massa en un motlle de corona i coeu-la al forn a 180 °C, fins que estigui ben cuita. Punxeu el pa de pessic amb un escuradents de fusta per comprovar si està cuit.
  5. Per a la taronja glacé: barregeu el sucre de llustre amb el suc de taronja i bateu-ho bé fins que no quedin grumolls.
  6. Cobriu el pastís amb el glacejat i serviu-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

19 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

20 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto