Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu a coure tres pomes al forn amb sucre, pell de taronja i canyella. Peleu la poma restant i talleu-la ben fina.
  2. Talleu un disc de 20-25 cm de pasta de full, ompliu-lo de poma al forn i cobriu-lo amb la poma laminada; unteu-lo amb mantega i sucre i coeu-ho al forn a 180 ºC.
  3. Muntatge: col·loqueu el disc de pasta de full farcit de poma al centre del plat i acabeu-ho amb una bola de gelat de regalèssia al damunt. El gelat el podeu comprar bo i fet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: