Troba la teva recepta

Per postres, aprofitant que fa uns dies la Renata em va demanar la recepta, he pensat que podia repetir aquest pastís, que per als amants de la xocolata té l’èxit assegurat.

Preparació

  1. Per a la base: tritureu les galetes. Afegiu-hi la mantega fosa, un rajolí de llet i barregeu-ho bé fins que quedi una massa ferma i homogènia. Esteneu-la bé per tota la base d’un motlle desmuntable d’uns 26 cm.
  2. El procediment per a cada capa és el mateix: poseu en un cassó la xocolata negra trossejada, 75 g de sucre, 250 ml de llet, 250 ml de nata, un sobre de quallada i escalfe-ho sense que arribi a bullir (90 ºC, aproximadament), remenant-ho bé perquè no s’enganxi la xocolata (com si féssim xocolata desfeta).
  3. Aboqueu-ho sobre la base de galetes i feu la segona capa, com abans, però ara amb la xocolata amb llet i 50 g de sucre (la resta, igual que abans). Aboqueu-ho sobre la capa de xocolata negra amb compte perquè no es barregin i feu la tercera capa, ara amb la xocolata blanca i 25 g de sucre.
  4. Poseu-ho a la nevera i deixeu-ho quallar (és millor fer-la el dia abans). Decoreu-ho al gust i serviu-ho fresquet de nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mar

Xerrada 'Què he d'esmorzar? Allò que diuen i allò que hauria de ser'

Moltes persones pensen que l’esmorzar és l’àpat més important del dia però els...

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto