Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la base: tritureu les galetes. Afegiu-hi la mantega fosa, un rajolí de llet i barregeu-ho bé fins que quedi una massa ferma i homogènia. Esteneu-la bé per tota la base d’un motlle desmuntable d’uns 26 cm.
  2. El procediment per a cada capa és el mateix: poseu en un cassó la xocolata negra trossejada, 75 g de sucre, 250 ml de llet, 250 ml de nata, un sobre de quallada i escalfe-ho sense que arribi a bullir (90 ºC, aproximadament), remenant-ho bé perquè no s’enganxi la xocolata (com si féssim xocolata desfeta).
  3. Aboqueu-ho sobre la base de galetes i feu la segona capa, com abans, però ara amb la xocolata amb llet i 50 g de sucre (la resta, igual que abans). Aboqueu-ho sobre la capa de xocolata negra amb compte perquè no es barregin i feu la tercera capa, ara amb la xocolata blanca i 25 g de sucre.
  4. Poseu-ho a la nevera i deixeu-ho quallar (és millor fer-la el dia abans). Decoreu-ho al gust i serviu-ho fresquet de nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 mai

Mostast. Els vitralls de l'església d'Alella

Mentre els adults gaudeixen de l'Enotast, els més petits troben el seu espai al Mostast, un taller didàctic...

17-26 mai

Gastrotour Salou 2019

La Costa Daurada és sinònim de bona cuina. Per difondre-la, diversos bars i restaurants participaran...

26 mai

Et portem a l'hort: hort medieval, des dels pagesos fins als càtars i la Cort

Tomating organitza una sèrie de sessions per tal que la gent pugui descobrir, aprendre i gaudir de la vida...

26 mai

Diumenges de Vins. Entre el mar i la muntanya

Contrast i potència. Així es defineix una nova edició dels Diumenges de Vins, el cicle de tasts...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto