Troba la teva recepta

Preparació

  1. Preescalfeu al forn a 180 ºC.
  2. Poseu els festucs al vas i trossegeu-los programant 5 s, a velocitat 5. Traieu-los del vas i reserveu-los.
  3. Sense rentar el got, col·loqueu la papallona a les ganivetes, afegiu-hi els ous i el sucre i programeu 5 min, velocitat 3.
  4. Afegiu-hi la farina, el cacau i la sal. Barregeu-ho programant 6 s, velocitat 2. Acabeu de barrejar-ho amb l'espàtula.
  5. Aboqueu la preparació en una safata de forn (de 30 x 40 cm) folrada amb paper d'enfornar o amb una làmina de silicona i introduïu-la al forn durant 8-10 min.
  6. Deixeu refredar el pa de pessic i talleu-lo per la meitat.
  7. Col·loqueu una meitat del pa de pessic en un motlle de silicona o, si és d'un altre material, folrat amb film transparent. Reserveu l'altra meitat.
  8. Poseu en el vas la nata, la llet, el formatge, el sucre i el preparat per quallada. Programeu 8 min, 100 ºC, velocitat 4.
  9. Aboqueu la crema en el motlle sobre el pa de pessic i empolseu-ho amb els festucs reservats.
  10. Després, cobriu aquesta crema amb l'altra meitat del pa de pessic reservat. Deixeu-ho reposar almenys 12 h a la nevera.
  11. Amb el got net i sec, poseu la xocolata i trossegeu-la programant 20 s, velocitat 5-7. Amb l'espàtula, baixeu les restes de xocolata de la tapa i de l'interior del vas cap a les ganivetes.
  12. Afegiu-hi l'aigua i programeu 4 min, 37 ºC, velocitat 2.
  13. Incorporeu-hi la mantega i programeu 4 min més, 37 ºC, velocitat 2. Us ha de quedar una barreja homogènia.
  14. Desemmotlleu el pastís i cobriu-lo amb la cobertura de xocolata. 
  15. Deixeu-lo refredar i serviu-lo.

Més receptes amb Xocolata

Sacher Vegetariana

Sacher

Per Jaume Saumell

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

25 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

26 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

27 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto