Preparació
- Preescalfeu al forn a 180 ºC.
- Poseu els festucs al vas i trossegeu-los programant 5 s, a velocitat 5. Traieu-los del vas i reserveu-los.
- Sense rentar el got, col·loqueu la papallona a les ganivetes, afegiu-hi els ous i el sucre i programeu 5 min, velocitat 3.
- Afegiu-hi la farina, el cacau i la sal. Barregeu-ho programant 6 s, velocitat 2. Acabeu de barrejar-ho amb l'espàtula.
- Aboqueu la preparació en una safata de forn (de 30 x 40 cm) folrada amb paper d'enfornar o amb una làmina de silicona i introduïu-la al forn durant 8-10 min.
- Deixeu refredar el pa de pessic i talleu-lo per la meitat.
- Col·loqueu una meitat del pa de pessic en un motlle de silicona o, si és d'un altre material, folrat amb film transparent. Reserveu l'altra meitat.
- Poseu en el vas la nata, la llet, el formatge, el sucre i el preparat per quallada. Programeu 8 min, 100 ºC, velocitat 4.
- Aboqueu la crema en el motlle sobre el pa de pessic i empolseu-ho amb els festucs reservats.
- Després, cobriu aquesta crema amb l'altra meitat del pa de pessic reservat. Deixeu-ho reposar almenys 12 h a la nevera.
- Amb el got net i sec, poseu la xocolata i trossegeu-la programant 20 s, velocitat 5-7. Amb l'espàtula, baixeu les restes de xocolata de la tapa i de l'interior del vas cap a les ganivetes.
- Afegiu-hi l'aigua i programeu 4 min, 37 ºC, velocitat 2.
- Incorporeu-hi la mantega i programeu 4 min més, 37 ºC, velocitat 2. Us ha de quedar una barreja homogènia.
- Desemmotlleu el pastís i cobriu-lo amb la cobertura de xocolata.
- Deixeu-lo refredar i serviu-lo.