Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per fer el pa de pessic de cacau, preneu la mateixa fórmula del pa de pessic base (vg. pàg. 41) i substituïu 50 g de farina per 50 g de cacau en pols del 22%.
  2. Remulleu la gelatina en aigua freda. 
  3. Agafeu 50 ml d’aigua i escalfeu-los. Incorporeu-hi 2 fulls de gelatina i dissoleu-ho. Apagueu el foc, incorporeu-hi la melmelada de móres i tritureu-ho. Feu el mateix amb la melmelada d’aranyons.
  4. Per fer la crema de xocolata, poseu a escalfar la nata. Quan estigui calenta, poseu-hi els 3 fulls de gelatina restants i deixeu-ho fondre. Apagueu el foc i afegiu-hi la cobertura de xocolata. Remeneu-ho. Poseu-hi la mantega i remeneu-ho amb unes varetes perquè es fongui lentament.
  5. Muntatge: poseu un cercle de pa de pessic i escampeu-hi 1/3 part de crema de xocolata.
  6. Poseu-hi un cercle al damunt i poseu-hi la gelatina de móres. Poseu-hi un altre cercle al damunt i la gelatina d’aranyons.
  7. Acabeu-ho posant-hi l’últim cercle de pa de pessic i la crema de xocolata allisant-la amb una espàtula. Deixeu-ho refredar i decoreu-ho amb unes fulles de menta, móres i uns aranyons frescos.

Més receptes amb Xocolata

Adaptació de l'After Eight Vegana

Adaptació de l'After Eight

Per Pep Nogué

10 minuts

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

21 jul

II Biofira L'Ecològica de Solsona

Després d’anys de programacions paral·leles, enguany la Setmana del Medi Ambient i la Biofira...

21 jul

TastaQmarca 2018

Enguany és la tercera ocasió en que, amb motiu de la Fira de Sant Jaume, Prats de Lluçanès...

21 jul

Mercat Romà de Iesso 2018

Passeja per Guissona i descobreix de manera lúdica i festiva com podia ser la vida a les ciutats de l’antiga...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto