Troba la teva recepta

Preparació

  1. Unteu un motlle rodó amb mantega.
  2. Desfeu la mantega al foc i, sense que es cremi, aboqueu-hi la mel.
  3. Tritureu les galetes i barregeu-les amb la mantega amb mel.
  4. Cobriu el fons del motlle amb galetes i amb una cullera feu-ne una capa llisa.
  5. Poseu l'aigua al foc; quan bulli, apagueu el foc i aboqueu-hi la gelatina. Remeneu-ho fins que es desfaci i reserveu-ho.
  6. Desfeu el formatge al microones, remeneu-lo i, quan perdi una mica de fred, barregeu-lo amb la nata i el sucre. Munteu la barreja amb les varetes i afegiu-hi l'aigua de gelatina lentament, tot remenant.
  7. Aboqueu-ho dins del motlle i refrigereu-ho 3 h perquè qualli. En fred, repartiu-hi la confitura de cirera per sobre.
  8. Per a la confitura: si la voleu fer a casa, feu un almívar amb 150 ml d'aigua i 400 g de sucre; afegiu-hi la pell d'una llimona i d'una poma, el suc de la llimona i vainilla. Aboqueu a l'almívar 800 g de cireres, sense pinyol, i feu-ho coure 30 min a poc a poc, traient-ne l'escuma. Quan s'espesseixi, retireu-la i deixeu que es refredi.

Més receptes amb Làctics

flam de coco Vegetariana

Flam de coco

Per Gemma Clofent

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

25 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

26 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

27 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto