Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Foneu la cobertura en un bol al bany maria o al microones i afegiu-hi de mica en mica, barrejant amb una espàtula de fusta, cadascun dels ingredients pel mateix ordre de la recepta. No s’ha d’incorporar un ingredient si l’anterior no està ben barrejat. Ha de quedar una pasta cremosa que posareu en un motlle, o fareu un bracet embolcallant-lo amb un paper d’alumini.
  2. Deixeu-ho refredar unes 6 hores a la nevera.
  3. Quan hagi agafat cos, serviu el pastisset amb uns festucs trencats pel damunt.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: