Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l'estofat: peleu i talleu la pera a daus, i poseu-la en un cassó amb el sucre, la mantega i el cardamom; deixeu-la tapada perquè deixi anar l'aigua i es cogui. Reserveu-ho.
  2. Per a la mantega: munteu les clares i el sucre fins que la merenga estigui ferma. Al final, afegiu-hi el licor de pera i acabeu-ho de remenar.
  3. Amb una mànega pastissera, ompliu un motlle cilíndric amb la merenga, al mig, poseu-hi l'estofat de pera i cardamom, i acabeu-ho posant-hi més merenga al damunt, mirant que us quedi ben tancat. Enforneu-ho a 180ºC, 10 min. Serviu-ho tebi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: