Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la gelea: prepareu un almívar amb l’aigua i el sucre i un cop comenci a bullir incorporeu-hi l’hibisc. Espereu 1 min i retireu-ho del foc. Deixeu que s’infusioni fins que es refredi, coleu-ho i reserveu-ho. Cal endolcir-ho bastant per contrarestar l’acidesa de l’hibisc.
  2. Salpebreu els pedrers i feu-los a la paella, a foc mitjà, amb una mica d’oli. Deixeu que s’enrosseixin bé. Retireu-los.
  3. Serviu els pedrers acompanyats de la gelea d’hibisc.

CONSELL

És important no cuinar gaire els pedrers d’ànec perquè poden quedar molt durs. Els pedrers d’ànec són molt apreciats pel gust delicat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: