Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu les peres i peleu-les.
  2. En un cassó, poseu el vi, el sucre, la canyella, l’anís estrellat, els twists de llimona i taronja i les peres. Coeu-ho a foc fort fins que arrenqui el bull i abaixeu el foc a la meitat, per tal de mantenir-ho sense que bulli, 45 min.
  3. Punxeu les peres amb un escuradents per saber si estan cuites.
  4. Reserveu les peres, coleu-ne el suc i torneu-lo a posar al foc, per tal de reduir-lo a la meitat, amb consistència de xarop; el fareu servir per salsejar.
  5. Emplateu-ho posant una base de crumble de galeta al fons i una mica de mascarpone per posar la pera dreta. Salseu-ho amb la reducció de vi i acabeu-ho amb fruites vermelles i grills de taronja.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: