Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la cansalada a daus petits, peleu la ceba i els grans d’all i renteu el porro. Pique-ho tot molt fi.
  2. En una cassola amb oli, enrossiu la cansalada i afegiu-hi la ceba i, 2 min després, el porro. Salpebreu-ho i sofregiu-ho uns minuts. Afegiu-hi l’all picat. Passats 2 min, mulleu-ho amb el vi blanc. Quan s’evapori l’alcohol, afegiu-hi els pèsols, remeneu-ho i cobriu-ho amb aigua. Feu-ho coure 6-8 min; rectifiqueune el punt de sal.
  3. Peleu la botifarra negra, talleu-la de forma regular i passeu-la per una paella untada amb oli d’oliva.
  4. Piqueu unes fulletes de menta i afegiu-les als pèsols amb la botifarra negra, ruixeu-ho amb oli i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: