Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la cansalada a daus petits, peleu la ceba i els grans d’all i renteu el porro. Pique-ho tot molt fi.
  2. En una cassola amb oli, enrossiu la cansalada i afegiu-hi la ceba i, 2 min després, el porro. Salpebreu-ho i sofregiu-ho uns minuts. Afegiu-hi l’all picat. Passats 2 min, mulleu-ho amb el vi blanc. Quan s’evapori l’alcohol, afegiu-hi els pèsols, remeneu-ho i cobriu-ho amb aigua. Feu-ho coure 6-8 min; rectifiqueune el punt de sal.
  3. Peleu la botifarra negra, talleu-la de forma regular i passeu-la per una paella untada amb oli d’oliva.
  4. Piqueu unes fulletes de menta i afegiu-les als pèsols amb la botifarra negra, ruixeu-ho amb oli i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 270

TORNEM A LA TERRA. RECONNECTEM AMB LES ARRELS!

  • Les últimes notícies per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto