Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Feu un sofregit amb les cebes, l’all i l’os de pernil; afegiu-hi els pèsols, ofegueu-ho tot amb el brou i deixeu-ho bullir 15 min a foc molt lent, fins que siguin ben melosos. Finalment, afegiu-hi la cansalada i la botifarra i deixeu que bulli tot junt una estona perquè agafi tot el gust.
  2. Per a la tempura: afegiu-hi tots els ingredients amb l’aigua gairebé gelada perquè faci millor reacció amb l’oli calent. La quantitat de farina serà la que calgui, de manera que la pasta sigui suficientment espessa perquè quan posem les fulles de menta quedin napades. Passeu les fulles de menta per la pasta de tempura i fregiu-les en oli calent.
  3. Escalfeu la coca de llardons just abans de servir-la.
  4. Muntatge: repartiu als plats els pèsols molt calents, els trossos de cansalada i de botifarra negra, la coca de llardons (compreu-la feta en una bona fleca o feu-la barrejant pasta de full amb llardons) i les fulles de menta fregides.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto