Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els peus, salpebreu-los i reserveu-los al frigorífic 12 h. Passat aquest temps, poseu-los a bullir durant 2 h o 2 h i 30 min en una olla amb aigua, amb ceba, api, pastanaga i llorer. Un cop bullits i sense deixar-los refredar del tot, desosseu-los i feu-ne paquetets amb paper transparent en forma de tub. Reserveu-los en fred.
  2. Coeu les pomes al forn. Una vegada cuites, traieu-ne la pell i les granes i passeu-ne la polpa pel passapuré.
  3. Talleu els peus a rodelles d’un dit de gruix i daureu-les a la paella fins que quedin ben rosses.
  4. Salteu el fetge d’ànec tallat a llesques en una paella ben calenta. Poseu un parell de rodelles de peu ben cruixent al plat, el fetge al damunt i el puré de poma al costat, coronat amb fruita del temps.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: