Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu els peus, salpebreu-los i reserveu-los al frigorífic 12 h. Passat aquest temps, poseu-los a bullir durant 2 h o 2 h i 30 min en una olla amb aigua, amb ceba, api, pastanaga i llorer. Un cop bullits i sense deixar-los refredar del tot, desosseu-los i feu-ne paquetets amb paper transparent en forma de tub. Reserveu-los en fred.
  2. Coeu les pomes al forn. Una vegada cuites, traieu-ne la pell i les granes i passeu-ne la polpa pel passapuré.
  3. Talleu els peus a rodelles d’un dit de gruix i daureu-les a la paella fins que quedin ben rosses.
  4. Salteu el fetge d’ànec tallat a llesques en una paella ben calenta. Poseu un parell de rodelles de peu ben cruixent al plat, el fetge al damunt i el puré de poma al costat, coronat amb fruita del temps.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto