Consells de cuina La Vanguardia
  •  

Preparació

  1. En una olla amb aigua bullent, feu un primer bull als peus de porc, per rentar-los. Coleu-los i poseu-los en una altra olla amb aigua bullent, amb la ceba, el porro, l’all, el pebre i les pastanagues. Deixeu-ho coure 2-3 h.
  2. Quan els peus de porc estiguin tendres, retireu-los i deixeu-los refredar lleugerament. Desosseu-los i reserveu-ne la carn.
  3. Estireu un paper film sobre una superfície neta i plana, i esteneu-hi els peus a sobre formant un rectangle. Esmicoleu la botifarra sense pell al llarg del rectangle, al centre; tanqueu el paper formant un caneló, amb la botifarra al centre del peu de porc. Repetiu l’operació amb diverses capes de paper film, per segellar bé el caneló.
  4. Deixeu que es refredi i que la gelatina els peus segelli el caneló. Un cop fred, talleu-ne medallons de quatre centímetres i marqueu-los en una paella amb una mica de sal i oli, encara amb el paper. Marqueu els medallons per les dues cares, 4-5 min, a foc mitjà. La gelatina que desprendrà el peu segellarà el medalló formant-hi una crosta cruixent.
  5. Traieu el paper film amb unes tisores. Si és bo no es cremarà a la paella i el podreu treure d’una sola peça, sense que s’adhereixi a la carn.
  6. Serviu-los amb un parell de gambes marcades en una paella i el romesco.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto