Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu la pinya, talleu-la a rodanxes gruixudes, empolsineu-la amb sucre i feu-la a la planxa, amb la pela inclosa, uns minuts per cada costat fins que quedi ben rossa.
  2. Endolciu el iogurt grec amb sucre, afegiu-hi unes gotes de suc de llima i els gerds trossejats; barregeu-ho bé.
  3. Serviu la pinya acompanyada del iogurt amb gerds i amb una mica de pela de llima ratllada molt fina.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: