Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu la pinya, talleu-la a rodanxes gruixudes, empolsineu-la amb sucre i feu-la a la planxa, amb la pela inclosa, uns minuts per cada costat fins que quedi ben rossa.
  2. Endolciu el iogurt grec amb sucre, afegiu-hi unes gotes de suc de llima i els gerds trossejats; barregeu-ho bé.
  3. Serviu la pinya acompanyada del iogurt amb gerds i amb una mica de pela de llima ratllada molt fina.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: