No sabem si és perquè, pel confinament, hem estat tancats la major part de la primavera, l'estació més romàntica de l'any, o perquè, ja en plena desescalada, estem a punt de començar l'estiu, en què els amors estiuencs van i vénen, però sigui com sigui avui ens hem llevat molt romàntics i volem portar aquesta sensació tan agradable a la cuina. Us proposem alguns plats ideals per gaudir al màxim d'una primera cita o d'un retrobament amb l'amor de la vostra vida. Prepareu una vetllada en un indret idíl·lic i tanqueu el cercle amb un àpat molt amorós.
Truita en forma de cor Becky Lawton
Ja ho sabeu, davant d'una primera cita, el cor s'accelera. No ho amagueu i deixeu anar la vostra imaginació gastronòmica amb farcits deliciosos per a unes truites en forma de cor que causaran sensació.
Coca salada de roses de parmigiano reggiano, paté de tomàquet sec i ametlles
No hi ha res més romàntic que un ram de flors, especialment de roses. Les que us proposem ni són vermelles ni decoratives, però en canvi aquestes roses de parmiggiano reggiano són tan seductores com els latin lovers italians.
Maduixes amb vellut de maduixa i menta
Les maduixes, com la resta de fruites vermelles, són saboroses i seductores. La menta que acompanyada aquest vellut suggeridor ofereix un toc refrescant a l'ambient.
Cors d'ametlles salades Gemma Clofent
Unes postres que fan bategar el cor! Petits mossos per degustar en una conversa tranquil·la i pausada, després de l'àpat. Són molt fàcils de preparar i són ideals per seduir els paladars més exigents.
Còctel Shangai Night
Res millor que acabar un sopar romàntic amb un còctel. El Shangai Night, que inclou pistatxos, és dolç –amb un toc de cacau– i molt saborós. De fet, no ens el podem imaginar d'una altra manera que no sigui desgustant-lo amb una molt bona companyia, mentre gaudim d'unes meravelloses vistes nocturnes vora el mar.
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.