Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Recepta realitzada per Menja sa

Preparació

  1. En una cassola porteu a ebullició el vi blanc amb un rajolí d’aigua, tireu-hi les rossellones i, un cop obertes, apagueu el foc. Reserveu les rossellones fora de la cassola.
  2. Feu un sofregit amb l’all, la ceba i el pebrot verd. Un cop ben cuit, afegiu-hi el tomàquet pelat i tallat a daus. Deixeu-ho 5 min més i després tritureu-ho tot.
  3. Aboqueu el sofregit a la cassola on heu fet coure les rossellones i a continuació tireu-hi les mongetes ja cuites amb el suc de la seva cocció.
  4. Quan comenci a fer xup-xup, aboqueu-hi de nou les rossellones, deixeu-ho un parell de minuts i ja podeu apagar el foc.
  5. Tireu julivert fresc picat pel damunt i ja ho podeu servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: