Consells de cuina La Vanguardia

Recepta realitzada per Menja sa

Preparació

  1. En una cassola porteu a ebullició el vi blanc amb un rajolí d’aigua, tireu-hi les rossellones i, un cop obertes, apagueu el foc. Reserveu les rossellones fora de la cassola.
  2. Feu un sofregit amb l’all, la ceba i el pebrot verd. Un cop ben cuit, afegiu-hi el tomàquet pelat i tallat a daus. Deixeu-ho 5 min més i després tritureu-ho tot.
  3. Aboqueu el sofregit a la cassola on heu fet coure les rossellones i a continuació tireu-hi les mongetes ja cuites amb el suc de la seva cocció.
  4. Quan comenci a fer xup-xup, aboqueu-hi de nou les rossellones, deixeu-ho un parell de minuts i ja podeu apagar el foc.
  5. Tireu julivert fresc picat pel damunt i ja ho podeu servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto