Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu el pollastre. Traieu-li el coll i les potes. Feu-ne talls. Salpebreu-lo.
  2. Passeu els talls de pollastre per la canyella i, després, per la farina blanca. Fregiu-los en una paella amb oli. Procureu que els talls es coguin a poc a poc perquè la canyella no es cremi. En acabat, reserveu-los.
  3. Passeu l’oli pel colador i aboqueu-lo en una cassola. Afegiu-hi la ceba tallada a trossets ben petits i una mica de tomàquet ratllat. Deixeu-ho coure una mica i, a continuació, col·loqueu-hi el pollastre que havíeu reservat. Afegiu-hi un got d’aigua i deixeu que es cogui fins que quedi ben tendre. Si cal, afegiu-hi un xic més d’aigua o brou de gallina.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto