Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les espècies cajun: barregeu tots els ingredients.
  2. Per al buttermilk: en un cassó, escalfeu la llet a 60 ºC i retireu-la del foc. Afegiu-hi el suc de les llimones i deixeu-ho refredar.
  3. Per al pollastre: en una olla amb aigua, poseu a bullir les potes de pollastre (sense pell) amb una cullerada de les espècies cajun. Quan hagi arrencat el bull, coeu-ho a foc mitjà 45 min.
  4. Retireu-ho, deixeu-ho refredar i poseu-ho en una carmanyola a la nevera, totalment cobert amb el buttermilk, una nit. Aquest procés es fa per mantenir-lo més tendre i sucós a l’hora de servir-lo.
  5. L’endemà, ompliu una cassola ampla d’oli fins a la meitat i escalfeu-ho a 175 ºC.
  6. En un recipient, barregeu la farina, el midó i les espècies per a l’arrebossat.
  7. Aneu traient el pollastre del buttermilk i arrebosseu-lo amb la barreja anterior. Pressioneu-lo bé amb les mans, perquè la farina s’enganxi al pollastre.
  8. Fregiu-lo uns minuts, fins que es dauri. Escorreu-ne l’oli extra en paper de cuina. Saleu-lo.
  9. Per a les patates: renteu les patates amb pela, per treure’n la terra. Talleu-les al llarg, tipus canoa o rústica, i torneu-les a rentar, perquè perdin midó. Eixugueu-les.
  10. En una cassola ampla amb oli fins a la meitat, fregiu les patates a 130 ºC. És important que la primera cocció sigui més una confitura que un fregit, la qual cosa farà que la patata quedi tendra per dins. Traieu-les i reserveu-les.
  11. Apugeu el foc a 180 ºC i torneu-les a fregir en diverses tandes, fins a donar-los el daurat final. Quedaran daurades per fora i tendres per dins.
  12. Serviu el pollastre amb les patates i els cogombrets.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada 251

AQUEST ESTIU, MENJA'T EL COCO!

  • Tot el que us cal per ser 'foodies' de debò
  • Kenya Nakamura i Anna Perayre

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto