Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu les trompetes i salteu-les 1 min en una paella juntament amb un bon raig d’oli. Talleu la tòfona i barregeu-la amb les trompetes.
  2. Prepareu els pollastrons per rostir tot col·locant-hi les trompetes i la tòfona a sota de la pell. Lligueu-los amb fil de gansalla i rostiu-los amb all sense pelar al forn durant 35 min.
  3. Coeu les patates amb pell al forn. Després, peleu-les i aixafeu-les en un morter. Afegiu-hi l’escalunya picada i el porradell picat. Rectifiqueu-ho de sal i reserveu-ho. Presenteu els pollastrons amb la patata.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: