Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Deixeu descongelar el bacallà en una font de reixeta a la nevera
  2. Prepareu un sofregit: escalfeu l’oli i sofregiu la ceba directament congelada durant 5 minuts.
  3. Afegiu-hi l’all i el tomàquet directament congelats i cuineu-ho a foc suau durant 6 o 7 minuts més, remenant de tan en tan.
  4. Afegiu el potatge de cigrons directament congelat, el pebre i la sal i cobriu-ho amb caldo o aigua. Cuineu-ho tapat durant 15 minuts.
  5. Afegiu el bacallà i acabeu la cocció durant 3 o 4 minuts més. Serviu-ho ben calent amb ous durs trossejats a dins. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: