Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a l'agar de iogurt: barregeu la meitat del iogurt amb l’agar-agar, el sucre i el iogurt en pols. Porteu-ho a ebullició. Incorporeu-hi la gelatina hidratada i la resta de iogurt.
  2. Aboqueu-ho en un motlle de 1,5 cm d’alçada. Deixeu que qualli. Talleu rectangles de  3 x 8 cm.
  3. Per al préssec al vi: en un cassó poseu a bullir el vi i sucre. Afegiu-hi els préssecs sencers pelats. Bulliu-ho fins que siguin tendres. Refredeu-ho en el mateix vi. Reduïu part del vi per a la salsa.
  4. Per al crumble de fava tonca: congeleu mantega tallada a dauets. Amb les varetes elèctriques, barregeu els secs i afegiu-hi la mantega congelada. Treballeu-ho a ritme mitjà una bona estona, fins que es formin les boletes del crumble. Esteneu-ho a una safata i congeleu-ho. Coeu-ho, directament congelat, 20 min a 160 ºC. 
  5. Muntatge: Per presentar el plat, poseu un rectangle d’agar de iogurt al mig. Col·locar a sobre uns talls de préssec. Salsejar amb la reducció de vi i repartir una mica de crumble per sobre. Acabar amb uns brots de fonoll.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

29 ago

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

30 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

31 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

31 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto