Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l'agar de iogurt: barregeu la meitat del iogurt amb l’agar-agar, el sucre i el iogurt en pols. Porteu-ho a ebullició. Incorporeu-hi la gelatina hidratada i la resta de iogurt.
  2. Aboqueu-ho en un motlle de 1,5 cm d’alçada. Deixeu que qualli. Talleu rectangles de  3 x 8 cm.
  3. Per al préssec al vi: en un cassó poseu a bullir el vi i sucre. Afegiu-hi els préssecs sencers pelats. Bulliu-ho fins que siguin tendres. Refredeu-ho en el mateix vi. Reduïu part del vi per a la salsa.
  4. Per al crumble de fava tonca: congeleu mantega tallada a dauets. Amb les varetes elèctriques, barregeu els secs i afegiu-hi la mantega congelada. Treballeu-ho a ritme mitjà una bona estona, fins que es formin les boletes del crumble. Esteneu-ho a una safata i congeleu-ho. Coeu-ho, directament congelat, 20 min a 160 ºC. 
  5. Muntatge: Per presentar el plat, poseu un rectangle d’agar de iogurt al mig. Col·locar a sobre uns talls de préssec. Salsejar amb la reducció de vi i repartir una mica de crumble per sobre. Acabar amb uns brots de fonoll.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

26 set

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

27 set

Tastos al celler Albet i Noya

Els diumenges d’agost i setembre, el celler ofereix Tastos Varietals on cada dia es tractarà una...

30 set

Tallers gastronòmics de tardor al CC Sagrada Família

La temporada de tardor dels tallers del Centre Cívic Sagrada Família, de Barcelona, arriba carregada...

18 set - 04 oct

11a Mostra de Cuina Menorquina

Fins al 4 d'octubre, una vintena de restaurants de Menorca participen en la Mostra de Cuina Menorquina 2020....

Portada Cuina 243

PANS FÀCILS PER FER A CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Pere Venturós

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto