Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a l'agar de iogurt: barregeu la meitat del iogurt amb l’agar-agar, el sucre i el iogurt en pols. Porteu-ho a ebullició. Incorporeu-hi la gelatina hidratada i la resta de iogurt.
  2. Aboqueu-ho en un motlle de 1,5 cm d’alçada. Deixeu que qualli. Talleu rectangles de  3 x 8 cm.
  3. Per al préssec al vi: en un cassó poseu a bullir el vi i sucre. Afegiu-hi els préssecs sencers pelats. Bulliu-ho fins que siguin tendres. Refredeu-ho en el mateix vi. Reduïu part del vi per a la salsa.
  4. Per al crumble de fava tonca: congeleu mantega tallada a dauets. Amb les varetes elèctriques, barregeu els secs i afegiu-hi la mantega congelada. Treballeu-ho a ritme mitjà una bona estona, fins que es formin les boletes del crumble. Esteneu-ho a una safata i congeleu-ho. Coeu-ho, directament congelat, 20 min a 160 ºC. 
  5. Muntatge: Per presentar el plat, poseu un rectangle d’agar de iogurt al mig. Col·locar a sobre uns talls de préssec. Salsejar amb la reducció de vi i repartir una mica de crumble per sobre. Acabar amb uns brots de fonoll.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

(R)Evolució a la cuina: la revolució líquida

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai

Taller 'La cucina italiana del risotto'

La cuina italiana atreu tot tipus de mirades pel seu sabor i meticulositat en cada plat. És ben conegut que...

25 mai

III Cursa de la Cervesa

Torna la Cursa de la Cervesa, un esdeveniment organitzat per Cervesa del Montseny, una marca artesana de referència...

25 mai

Orien-tast 2019

Vins i Camins ens porta, un any més, una iniciativa en la qual l'objectiu és gaudir de la natura, de...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto