Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al púding de xia: en un pot de vidre buit i net, aboqueu-hi la llet de civada i la xia. Tanqueu-lo bé i agiteu la mescla fins que les llavors es reparteixin d'una manera homogènia. Deixeu-ho reposar a la nevera un mínim de 3 h (o tota la nit). Si és possible, en aquest temps, agiteu de nou la mescla un parell de vegades. El púding estarà llest quan la xia hagi crescut i la textura de la mescla sigui gelatinosa.
  2. Per a la crema casolana de cacau i avellanes: torreu les avellanes 10 min a 160 ºC. Una vegada fora del forn, col·loqueu-les entre dos draps i fregueu-les bé per eliminar-ne la pell.
  3. Poseu les avellanes al bol de la picadora i tritureu-les fins que comencin a deixar anar l'oli i es faci una pasta. Afegiu-hi la xocolata negra, fosa. Es pot ajustar el sabor afegint-hi en aquest moment una mica de sucre de canya si es vol. Es pot conservar en un pot de vidre, a la nevera, de 3 a 4 setmanes (s'endurirà una mica, però pot estovar-se un altre cop amb un toc de microones).
  4. Quan el púding de xia estigui llest, prepareu els gotets. Aixafeu el plàtan amb una forquilla i repartiu-ho en els dos recipients. Col·loqueu-hi al damunt una bona capa de púding de xia. Finalment, cobriu-ho amb la crema casolana de cacau i avellanes.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: