Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les verdures i la pularda. Poseu-ho tot junt en una olla, cobriu-ho d’aigua i feu-ho bullir fins que les cuixes de pularda siguin tendres. Coleu el brou i reserveu-lo. Recupereu la pularda, desosseu-la i esmicoleu-la. 
  2. Salpebreu aquest farcit resultant i poseu-lo en un motlle on càpiga una tapa que pressioni la pularda. L’objectiu és aconseguir un pastís de pularda ben premsat. Reserveu-lo a la nevera.
  3. Recupereu el brou i reduïu-lo fins aconseguir una salsa força densa. Afegiu-hi una nou de mantega i tritureu-ho. Un cop hagin passat unes quantes hores, podreu tallar el pastís de pularda a daus i marcar-los en una paella (aquesta operació s’ha de fer amb compte, per no esmicolar el pastís). 
  4. Poseu el dau de pularda calent al plat i, al voltant, la salsa acabada de triturar. Acabeu el plat amb els enciams amanits.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: