Preparació
- Talleu les verdures i la pularda. Poseu-ho tot junt en una olla, cobriu-ho d’aigua i feu-ho bullir fins que les cuixes de pularda siguin tendres. Coleu el brou i reserveu-lo. Recupereu la pularda, desosseu-la i esmicoleu-la.
- Salpebreu aquest farcit resultant i poseu-lo en un motlle on càpiga una tapa que pressioni la pularda. L’objectiu és aconseguir un pastís de pularda ben premsat. Reserveu-lo a la nevera.
- Recupereu el brou i reduïu-lo fins aconseguir una salsa força densa. Afegiu-hi una nou de mantega i tritureu-ho. Un cop hagin passat unes quantes hores, podreu tallar el pastís de pularda a daus i marcar-los en una paella (aquesta operació s’ha de fer amb compte, per no esmicolar el pastís).
- Poseu el dau de pularda calent al plat i, al voltant, la salsa acabada de triturar. Acabeu el plat amb els enciams amanits.