Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu el sucre i la pela de les llimones en un pot i remeneu-ho bé.
  2. En un altre recipient, bateu els ous amb el suc de llimona. Afegiu aquesta barreja al pot amb el sucre.
  3. Afegiu-hi la mantega, tallada a trossets, i coeu-ho al bany maria. Remeneu-ho amb freqüència fins que s’espesseixi, 30-40 min.
  4. Aboqueu la barreja en flascons esterilitzats. Deixeu-los refredar i guardeu-los a la nevera.
  5. Aquesta preparació és ideal per acompanyar pastissos (o bé, farcir-los), torrades i iogurts.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Taller de 'mocktails' festius

Els 'mocktails' són la versió sense alcohol del còctel. José Verdejo, bàrman expert en...

12 mai - 15 des

Cicle Enocultura't 2018

Del maig al desembre, el Mas Comtal, celler familiar ubicat a Avinyonet del Penedès (Alt Penedès), organitza...

15 des

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

15 des

Fes l'oliva

La campanya de recollida de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig us torna a oferir l’oportunitat...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto